02 december, 2009

Lucka 2

På väg till skolan, Sumtyr, drömde Muppflupp om en bättre värld fylld av röda och gröna nyanser, snö på marken och skratt, trots att vår Muppflupp inte själv kunde skratta. Det faktum att han inte besatt förmågan att tala var ofta till besvär då andra filurer sällan förstod vad han ville komma med sina idéer, men vår Muppflupp var van. Ibland kände sig han dock lite bortglömt för det var liksom aldrig någon som verkade se honom. I skolan var han näst intill helt osynlig.

En gång hade Muppflupp drabbats av den mycket plågsamma sjukdomen, muppfluppsfeber, och var fluffliggandes i tre månader och 16 dagar och när han tillslut återvände till skolan var det ingen som reagerade. Han tänkte att "jahaja, det är väl ingen som har noterat min frånvaro, då får jag iallafall inte indraget fluffbidrag..." och sen var det nog med den saken.

Muppflupp tyckte om de flesta filurer, men det fanns en som skulle ha fått Muppflupps hår att resa sig av skräck och avsky(om han nu hade något hår) - Monstergaffeln. Monstergaffeln var indränkt i vit, slemmig löksås som chockerade Muppflupps luktorgan så pass att lukten stannade i flera dagar. Plötsligt såg han monstret från hans mardrömmar komma emot honom! Vad skulle han göra nu?!!

/Nissarna

1 kommentar:

  1. Shit vad spännande! Vi är två smånissar som sitter här och nästan kissar på oss av spänning!

    SvaraRadera